Post by crysdevilficon on Feb 9, 2022 0:42:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach War: Fight For Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach War: Fight For Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšit hackování mincí ▞▞▞
▞▞▞ Beach War: Fight For Survival 2022 version ▞▞▞
Velmi příjemná hra, pokud si upgradujete všechny zbraně, stále se vracím a zkouším různé taktiky.
Skvělá hra. Vzpomněl jsem si na plážovou hru na PC v minulosti. pokračuj
Opravdu se snažím co nejlépe, ale na úrovni 3 je to někdy těžší, i když jsem se nevzdal textu
Miluji to! Dlouho se čekalo na obrannou hru, která, neříkajíc sim pet, ale polorealistická hra. Skvělá práce kluci!
Reklamy plýtvají časem
hra je úžasná.... příliš mnoho doplňků vytváří problém
Je pro mě velmi těžké vyhrát
Dobrá hra krásná a milá
Nemůžu vystřelit roket loncher buzuka
Tato hra se mi líbí, má dobrou grafiku a snadno se ovládá, takže jsem ji ohodnotil 5 hvězdičkami.
miluji hru
Už jsem si stáhl, ale wrost exp develpoer plz mi dal vrácení peněz za net pack plz takže zbytečná hra broo /siso
Skvělá hra, ale potřebujeme aktualizace, už jsem dokončil všechny úrovně
Stále si zvykáme na ovládání
Důvod, proč jsem dal této aplikaci 1 *, je ten, že je v ní částečně oblečená žena!
Méně dodává, velmi zábavné, přesně to, co hledám, fo4, Dobrá práce!
ok, hra je dobrá, ale proč? proč přidáváš internet? protože je nuda? je mnohem lepší, když není internet? ale u stále můžete přidat offline nebo online, teď to přidejte? pokud přidáte toto, dám vám pět hvězdiček
dobrý
Když sledujete videoreklamy, měli byste obdržet odměny za sledování každé videoreklamy, kterou zhlédnete. Sledoval jsem až 6 videoreklam a nezískal jsem odměnu za sledování žádné ze 6 videoreklam, které jsem sledoval. To je důvod, proč této hře v současné době dávám pouze 2 hvězdičky. A to proto, že se musíte dívat na videoreklamy, abyste postoupili, pokud nechcete platit skutečné peníze. Získejte odměny za sledování videoreklam a já to znovu ohodnotím. V tomto bodě jsem mírně zklamán.
Nejlepší střílečka
Velmi super hra Miluji tuto hru
Velmi dobrá hra
příliš mnoho přidat
Cena pistole je různá a vysoká
BADLAND சாகசம் prma
Zábavné, ale proč je .50BMG proti osobnímu tak k ničemu
Beach War: Fight For Survival Akční lorm
je v pořádku
Stále padá na mé kartě 7, odinstalováno.
Krásný pěkný od Chci běžet a fit, ale v této hře jsme na jedné pozici, ale pěkně
Právě jsem začal, ještě jsem ani nedostal příležitost si pořádně zahrát.
tohle nehraj. příliš mnoho reklam a základní hry. toto nikomu nedoporučuji
Tato hra je bezvadná Odinstaluji tuto bcoz Jsem poslední krok, pak jsem přišel první krok Měl jsem téměř 14 laků v účtu nemá cenu Neinstalujte si hru tolik přidávejte do této aplikace Jsem aridet Odinstaluji tuto aplikaci, kterou nemám aktualizované verze toto je pro updeter musíte aktualizovat novou verzi Líbí se mi hra, ale nepodporuji
Je to zajímavá hra. Ale má hodně reklam////
Zábavné a návykové
Ahoj hraji to poprvé, moje zkušenost je vynikající, čekám na více možností v ohni a poškození a první pomoci a válečných strojích a válečných scénách, aby se mi to líbilo víc.
Dobrá hra velmi jednoduchá
Super
Nejde mi načíst hra, opravte to pls
Výborná hra.
Velmi pěkné aplikace plynulé hraní a zábava dávám 5 hvězdiček.
TYTO REKLAMY KRÁSNĚ KONČÍ NA MÉ ÚROVNI!!! POKUD BUDETE MÍT REKLAMY V KAŽDÉM OBDOBÍ OBRÁBĚNÍ ALESPOŇ JE ZKRATNĚTE!!
ok, není to špatné
Říká, že je to offline hra.. pokud ano, proč se musím připojit!
zahráno 1 úroveň Cítím se tutoriál ne tak skvělý, také online pokyny by tam měly být, co dělat a co nedělat
Reklamní spamování f##ks, jak můžete hrát f##king hru, zatímco reklama hraje každou minutu!!
Hra je dobrá grafika je dobrá, ale v aktualizaci ztrácíte coiny
Velmi pěkné hrát
Jakmile porazíte dané, již vám nedává bonusové dolary, které vyhrajete. Jinak dobrá hra.
Beach War: Fight For Survival Екшн vds
Tohle je dobrá hra
Beach War: Fight For Survival Acțiune dhc
Za prvé, velikost hry je velká...pokaždé, když odemknete zbraň, potřebuje ke stažení data. Další věc je, že můžete projít úrovní, pouze pokud sledujete reklamy nebo máte předplatné. Tvůrci navrhli úroveň obtížnosti takovým způsobem, že nemůžete projít bez sledování reklam. Příliš zklamaný.