Post by crysdevilficon on Feb 9, 2022 0:39:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Banana Kong ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Banana Kong IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod birçok mücevher ▞▞▞
▞▞▞ Banana Kong 2022 version ▞▞▞
slot oyun makinesi.
Üç haftadır açılmıyor.
banana kong oynamak çok güzel çünkü yapabileceğin çok şey var
Android için Banana Kong APK 2021 1.9.7.3 İndir
1 yıldız çünkü çok fazla reklam var
king kong rush ... King Kong Mp3 İndir Dur Ücretsiz indir Banana Kong Android için APK.
Banana kong'u seviyorum çünkü ağaçların tepesindeki mağaraya su altında ve denize gidiyorsunuz!!**##💚💛🖤❤💜💙
Pop-up reklamlar bu oyunda bir sorun değildi. Harika zaman kaybı. Henüz ciddi bir sorun yaşamadım. Reklamların kaldırılması için para ödedim. Muhtemelen birkaç dolar harcayacak kadar oyunu beğenin. Bu oyun oynamak için bir ödeme DEĞİLDİR. Oyunu aldığım yıl içinde, sadece işle ilgili bir uygulamaya yer açmak için oyunu bir kez kaldırdım. Oyuna geri döndünüz ve tekrar bırakmak için hiçbir neden görmüyorsunuz. Oyun oynamaya girmek kolaydır. Grafikler temiz ve parlak.
oyun güzel ama zor
Bir görüş belirtmeden önce her 5 dakikada bir uygulamayı değerlendirmemi istedi.
eğlenceli oyun ama yükleyemiyorum oyunları sildim ama olmuyor neden...?
Banana Kong Aksi qxpu
Banana Kong eski versiyonlar - Android
fefühf
Bu uygulama eğlenceli ve bence en iyi uygulamalardan biri. Nadiren reklamları vardır ve internet olmadan oynamanıza izin verir.
güzel. abartılacak bir oyun değil. 3 yıldız verdim.eğlenceli bu kadar.❤
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ SAMSUNG S10+ BENİME UYGUN DEĞİL, OYUNUN PARÇALARI KESİLİYOR, LÜTFEN DÜZELTİN
Banana Kong פעולה itp
Bu oyundan nefret ediyorum çünkü çok fazla muz almıyorsun
KÖTÜ OYUN ZEMİNİ GÖREMİYORUM BU ŞİMDİYE KADAR SEVDİĞİM EN KÖTÜ OYUN!!!
Banana Kong من Appbundledownload. جميع الإصدارات.
İlk hafta orada olacağım ama gelip çocukları alabilirsin.
İndirmenin bir yolunu arıyorum Banana Kong Windows 11/10/8/7 bilgisayar için? ... Google Play Store veya iOS Appstore'da bulunan uygulamaların çoğu,
Ses hatasını düzeltebilir misin?
çoook guzell
Sık ormanlar, mağaralar ve ağaç tepelerinde nefes kesici bir yolculuk.Kong gibi, Banana Kong gibi oynayın ...
Bu oyun harika. Hiç gecikme yapmıyor, neredeyse hiç reklam yok ve çok eğlenceli
fena
Eğlence oyunu. Birçok reklam. 100 kalp(can) için para ödedim ama onları 5 dakikadan az bir sürede kullandım! 100 can almıyorsun, çünkü her seferinde ikiye katlanıyor(1,2,4,8,16,32,64,vs).
Oyunu oynarken muz ve güçlendiriciler satın almak çok iyi, tucan gibi çok havalı, böylece zıplamanıza ve kaymanıza yardımcı olan zürafayı uçurabilirsiniz, eğer 10 yıldız verebilirsem
Güzel bir oyun tavsiye ederim
Ben bunu 4yıl önceydim sonra küçük geldi eski Kong oynardım veşimdide yükledim öne çıksın diye(rastgele)dfhdnegngengdngengenyengejdgjjdhdmdh
Banana Kong Game - Free Offline APK Download
Turbo Stars - Rival Racing Αγώνες cha
Bu oyun yenilmez yenemiyorum gıcık satın alma yorumlarına bakarak yüklemedim pişman olmam için yüklemeyin oyüzden bir yıldız verdim
Bu oyunu oynadım ama beklediğim gibi çıkmadı o yüzden 2 tane aldın
bence güzel
iyi ama çok zor