Post by crysdevilficon on Feb 9, 2022 0:29:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood rohkem kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
Esitamatut viga ei parandata viimase värskendusega. Ikka katki
Sellel mängul on selline potentsiaal. Alustades on tõesti lõbus mängida, kuid vananeb kiiresti, kui teil pole legendaarseid uusi ja üle jõu käivaid kaarte. Probleem on selles, et ma olen proovinud. Olen paar kuud jahvatanud ja saanud palju legendaarseid tilke. Kuid uute kaartide languse RNG peab olema väiksem kui vanadel kaartidel. Olen mitu korda tasandanud 2 või 3 legendaarset kaarti, ilma et oleksin saanud uut legendaarset kaarti. Kui need tasandatud legendaarsed kaardid midagi muudaksid, oleks see ok. Ei
See ülevaade oli vana. Ma tõstan selle tähe, sest ma naudin seda. AGA mu vennal, kes mängima hakkas, on iPhone 6-ga palju probleeme. Mäng töötab vaevu ja ta kulutas raha
Päris hea mäng, ma ei arva, et see on juhuslik, eriti Legaderys'i kaartide puhul, aga mulle meeldib, kuidas sa annad 2000 kalliskivi ja mõnes
Peorežiim tuleb parandada, kui sõbraga mängida on peaaegu võimatu. See hangub pidevalt või ilmub veateate saatel. See on tõesti suur probleem, mis muudab selle tõeliselt lõbusa mängu üsna halvaks.
Olen mänginud Random Royale'i juba kuus kuud ja jõudnud kõrgemale tasemele nii Meistriliigas kui ka tavalistes mängijate mängudes. Mulle meeldib, et edasiliikumiseks ja mängimise nautimiseks ei pea te ostma ühtki IAP-i. Olemasolevate robotite liigne arv muudab aga enamiku matšide mängimise ebaühtlaseks. Teate, kui mängite robotit, sest nad uuendavad ainult ühte kaarti. Samuti katkeb sageli ühendus, mis kahjustab stimulatsiooni. Armasta mängu. Aitäh!
See mäng on nagu võidu eest maksmine, kuid ilma palgata on see ülilõbus ja legendaarseid mängijaid on lihtne hankida.
Parema mängu koopia
Mäng pole pärast ilmumist nii palju muutunud. Pvp-s ja peorežiimis on ikka kohutav kosjasobitamine ja millegipärast ei saa sa lihtsalt peorežiimi mängida, kui tahad. Mulle meeldib ka tasuta kalliskivide hankimise pakkumisi täita ja neid mitte hankida ning mulle öeldakse, et ekraanipilt ei ole kehtiv tõend.
See oli lõbus, kuid uusim versioon ütleb lihtsalt "värskenda mängu". Samuti ei ole kõrgema järgu kroonipakid tegelikult paremad. Need on lihtsalt kõrgemad väärtused sama suhtega kõrgema hinna eest. Nii et pronksist 100-200 kullast kaardipakk 20 krooni eest on 201-400 kulda 40 krooni eest. Mitte täpsed väärtused, kuid see on põhiolemus. Tegelik tasu 1 hõbepaki eest on ligikaudu sama, mis 2 pronkspaki eest, kuid mõlemad variandid on sama hinnaga, mis ei ole mõttekas.
Ma ei ole see, kes annab 5 tärni arvustusi, seega annan sellele 4 tärni, sest ilmselt on kaarte, mida saaks parandada *köha* *köha* gatling gun. Peale selle on see mäng päris hea! Olen mänguga päris kaugele jõudnud ja ma ütleksin, et see mäng on parem ja sellel on palju rohkem funktsioone kui suvalised täringud. Selle mänguga on ka üsna lihtne kaugele jõuda, kuna legendaarseid inimesi on lihtne saada.
Random Royale-PVP Defense Game Strategia ijlv
Hea mäng, kuid suur viga "Light" kaardiga. Iga kord, kui proovisin seda mõne teise kaardiga liigutada, ühines see kaardiga, mis hävitas "Light" kaardi ja muutis uue topeltkaardi jäleduse liigutamatuks või ühendatavaks.
Ma ei saa õpetusest edasi minna. See ütleb mulle pidevalt, et liigutage kaarti, mida pole olemas, ja kui ma üritan mõnda kaarti liigutada, ütleb see mulle, et see pole õige käik. Nii et ma ei saa edasi liikuda
Ideaalne, mul on kõik kaardid.
Siiani on hea, kuid on tasakaaluprobleeme. Mõned lengaries on halvemad kui unikaalsed. Ma arvan, et kõik kaardid peaksid olema elujõulised või tegema režiimi, mis teatud kaarte piirab. Uuendatakse tulevikus uuesti.
Random Royale-PVP Defense Game Strategy icyl
Ma arvan, et oleks kohane, kui oleks kaart, mis liidetuna mis tahes muu oma hinde kaardiga annaks mis tahes hinde kaardi. Selle nimetamine Random Royale'iks oleks lihtsalt ikooniline. Ja see annaks mängule rohkem hasartmänge. Teine kaart võib olla alandamise kaart, mis oleks sooduskaardi täielik vaste.
"Juhuslik", kui lõpuks pärast pooleteisekuulist mängimist võin öelda, et miski pole juhuslik, kui sa ei maksa, siis ei saa Good Legendary kaarti ja jah, praegu on lv 16 juures mõni prügilegendaarne kaart. Ma pole 30 vooru jooksul võitnud ühtegi vooru.
TL;Dr Põhimõtteliselt rush royale, kuid parem, nii palju üle jõu käivaid asju, et see on tasakaalus. Mäng on tasakaalus oma legendide ümber, öeldes, et vaid mõne nädalaga olen saanud piisavalt kalliskive tasuta, et tõmmata enamik legende, nii et nende hankimine pole pole probleem. Dokitud staariks, kuna mittelegendaarsed end tunnevad. Peaaegu kõiki mittelegende ei tasu kasutada, nii et nende joonistamine tundub nagu arendajate laks. Samuti on koletis olemas. See on isegi minu standardite järgi üle jõu käiv, nii et staar on ka seal dokitud
Mäng on tõesti super lõbus. AGA, serveriga on midagi valesti, kuna mul katkeb sageli keset mängu ilma põhjuseta ühendus (ja ei, mu Interneti-ühendus on täiesti korras). Halvim on see, et nad ei luba sul tagasi minna ja mängu jätkata, nii et jah, sa lihtsalt surid silmapilkselt, kuigi võitsid! Palun parandage oma ebastabiilne server või laske meil mängu jätkata, kui ühendus katkeb!
Hea mäng, kuid Aasia server on ebastabiilne ja põhjustas juhusliku ühenduse katkemise mängu keskel. Ma annaksin 5 tärni, kui serverid paraneksid
Nii et südamekaart oli alati rõhuv, seda on siin korduvalt mainitud. Nüüd on koletise lisamisega südame rõhumise tekk veelgi võimsam. Miks? Kuna tekk tugines varem kiirele võitmisele, kuna te ei saanud palju tappa, teeb koletis seda nüüd teie eest tasuta, samal ajal kui eemaldate vastase kaardid. Aasia arendajad = rõhumine võidab. Milline absoluutne nali. Sellel mängul puudub tasakaal. Edit: sa tõesti ei loe. Ma pole kunagi öelnud, et uus kaart.
Pärast seda viimast värskendust ei saa enam mängu mängida. Ma ei ole päris kindel, mis sellega on, kuid võin öelda, et kui ma nüüd mängule panustasin, on see prügi. Pole üldse rahul.
Pärast vaatamist ei saa reklaamid tasu. Parandage viga "palun laadige poest alla"
Värskendus: kaartide ingliskeelse kirjelduse parandamiseks vajate kindlasti paremat tõlki ja ingliskeelset kvaliteedikontrolli. Enamasti (kui veab) on ainus viis kaardi võimet teada saada, vaadates, kuidas keegi teine seda kasutab. Täname ebamäärase ettemääratud vastuse eest. Selle jõupingutuse tõttu vähendasin teie hinnangut veelgi ühele.
Soovin, et kaartide emotikonide asemel oleks graafikat veidi rohkem.
World War 2: FPS शूटिंग गेम्स कार्रवाई evo
Mäng on hea, just siis, kui sain uue seadme, proovisin Google Playga sisse logida ja seal on kirjas, et sisselogimine ebaõnnestus, proovige hiljem uuesti, ootasin nagu päev ja sama, mis mäng on hea
Mulle meeldib see mäng, kuid peaksite lisatasudest vabanema. Mõnikord ei tööta need, sundides teid rakenduse sulgema
Ei tööta, jääb alguses laadimiskuvale kinni
Mäng oli mõnda aega lõbus, kuid võidu eest makstav tasu on muutumas naeruväärseks. Saate lihvida, et hankida piisavalt teemante, et hankida pakk, millel võib olla soovitud kaart(id), või maksta nende ostmiseks raha, et saaksite kõigi teistega sammu pidada. Enamikul inimestel, kelle vastu ma mängin, on uusimad kaardid kohe, kui need välja tulevad, ja see paneb teid kohe ebasoodsasse olukorda.
See mäng on hämmastav ja väga hea ning mina ja mu isa mängime seda kogu aeg! Aitäh lõbusate mänguväljakute/cookappide eest, afk Dungeon on ka väga hea, selle mängimine on natuke tasuv, kuid võite võitmiseks lihvida, see on kõik, mida mul öelda on...
Armastan seda mängu ja sellega polnud probleeme kuni kaks päeva tagasi jookseb see iga kord laadimise ajal kokku.
Ok vaata, ma mängisin sellest mängust välja, kui see esimest korda välja tuli, ja asjad olid lihtsalt vinged! Otsustasin selle uuesti alla laadida, kuna jäin sellest ilma, aga poiss, see oli viga. TEIE HINNAD ON NÜÜD HULLUD! tagasi, kui ma seda varem mängisin ja te tegelikult "Battle Passi" välja andsite, oli lisatasu eest ainult 10 dollarit. Nüüd soovite, et inimesed maksaksid selle eest mitte ainult rohkem, vaid kaks korda rohkem, kui see algselt oli ja väärt... Kas soovite ka 31 dollarit lihtsa nahapaki eest? HULL! Mees, mis teiega juhtus??