Post by crysdevilficon on Feb 9, 2022 0:11:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί περισσότερη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει το παιχνίδι... Είναι γεμάτο συναρπαστικές και διασκεδαστικές τοποθεσίες... Αλλά μόλις ολοκληρώσετε κάθε επίπεδο σε κάθε τοποθεσία, η νέα τοποθεσία βρίσκεται υπό κατασκευή... Έτσι είναι από τον Αύγουστο... Πότε θα ανοίξει η νέα μου τοποθεσία ...
Food Truck Chef™ Cooking Games Diverse wtbh
Ειναι παραπολι ορεο πεξνιδι για να περνας την ορα σου
Το παιχνίδι ήταν ωραίο. Δεδομένου ότι αναγκάζομαι να ενημερώσω το οποίο πολλοί άνθρωποι έχουν πει ότι το παιχνίδι δεν λειτουργεί μετά την ενημέρωση, απεγκατέστησα το παιχνίδι
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά έχουν ένα μικρό λάθος στο παιχνίδι, αλλά είναι εντάξει.
Food Truck Chef™ Cooking Games Diverse wtbh
Γεια. Υπέροχο παιχνίδι. Πραγματικά το απολαμβάνω. Μόνο 1 σημείο απογοήτευσης: κάθε μέρα, τουλάχιστον μία φορά, το βίντεο με δωρεάν πολύτιμους λίθους δεν δίνει ένα δωρεάν κόσμημα. Το βίντεο αναπαράγεται, εν μέρει ή πλήρως, και στη συνέχεια ο χρονοδιακόπτης tge επαναφέρει χωρίς την ελεύθερη οθόνη πολύτιμων λίθων. Μπορείτε παρακαλώ να το εξετάσετε αυτό; Ευχαριστώ
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό ...αλλά πρέπει πραγματικά να φέρουν πίσω το λεωφορείο για να πάρουμε πετράδια για να αναβαθμίσουμε όλα σας τα πράγματα. τόσο δύσκολο να δημιουργήσεις πολύτιμους λίθους όταν λαμβάνεις μόνο 1 δωρεάν όταν παρακολουθείς ένα βίντεο κάθε 3 ώρες. Προσπάθησα να κερδίσω τα δωρεάν πετράδια κατεβάζοντας άλλα παιχνίδια και παίζοντας σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και δεν τα έλαβα ποτέ όταν ολοκληρώθηκε η εργασία. πρέπει ακόμα να επιλύσω κάποια σφάλματα υποθέτω
Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά είναι αδύνατο να σημειωθεί πρόοδος χωρίς πετράδια. Χρειάζονται όλο και περισσότεροι πολύτιμοι λίθοι για την αναβάθμιση αντικειμένων. Το πρώτο επίπεδο ήταν καλό, αλλά μετά το ξεκλείδωμα του επόμενου επιπέδου, η ποσότητα των πολύτιμων λίθων που απαιτούνται για τις βασικές αναβαθμίσεις σχεδόν τριπλασιάζεται. Το ίδιο σενάριο με τόσα πολλά από αυτά τα παιχνίδια. Απεγκαταστάθηκε.
Είναι απογοητευτικό όταν μαζεύεις φαγητό αλλά δεν μπορείς να το τοποθετήσεις σε πιάτα. Πρέπει να συνεχίσετε να προσπαθείτε μερικές φορές για να μαζέψει και να μεταφέρει το φαγητό στο πιάτο. Αλλά μέχρι τότε, τα άλλα πράγματα στη σόμπα καίγονται.
Από τη νέα ενημέρωση δεν μπορώ να ξεπεράσω την αρχική οθόνη.
Σούπερ παιχνίδι για επίγνωση του νου και αντανακλαστικά.
Είμαι πολύ απογοητευμένος σε αυτό το παιχνίδι. Είχα ανέβει μέσα από 6-7 φορτηγά τροφίμων και βρισκόμουν στη μέση ενός φορτηγού για επιδόρπια όταν η εφαρμογή μου έκλεισε. Δεν με άφηνε να μπω ξανά στην εφαρμογή. Έκανα εγκατάσταση και επανεγκατάσταση και έχασα όλα τα επίπεδά μου ακόμα και όταν χρησιμοποιούσα τη σύνδεσή μου στο Facebook, την οποία είχα χρησιμοποιήσει και την πρώτη φορά που εγκατέστησα το παιχνίδι. Το ότι έχασα όλη μου τη δουλειά και τις ώρες που πέρασα παίζοντας το παιχνίδι με έκαναν να αποφασίσω να σταματήσω να παίζω.
Το παιχνίδι μέρα με τη μέρα χειροτερεύει...τις μισές φορές δεν ανταποκρίνεται. Έχω κολλήσει στο επίπεδο 13 της οδού βάφλας τις προηγούμενες μέρες. Παρόλο που εξυπηρετώ όλους τους πελάτες στην ώρα τους, το επίπεδο δεν ξεκαθαρίζει. Σκέφτομαι αν γίνεται απεγκατάσταση. Μου άρεσαν κάποια άλλα παιχνίδια μαγειρικής.
Καλό
Κάθε φορά που πηγαίνω να φορτώσω ένα από τα φορτηγά είτε για αναβάθμιση είτε για να παίξω ένα επίπεδο, το παιχνίδι με διώχνει. Διορθώστε αυτό το ζήτημα. Μου λείπει να παίζω αυτό το παιχνίδι, είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Έχω ήδη κάνει όλα αυτά και ακόμα δεν θα φορτώσει κανένα από τα πιέτα μόλις κάνω κλικ σε κάποιο από τα φορτηγά, το παιχνίδι κλείνει.
Αν και είναι διασκεδαστικό και εθιστικό, έχω προσπαθήσει πολλές φορές να αγοράσω πολύτιμους λίθους και δεν φαίνεται να λειτουργεί. Το Google ofc μου στέλνει τα χρήματά μου πίσω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πού πάει στραβά!
Echte Motorradrennen 3D Rennsport vrz
Διασκέδαζα τόσο πολύ με αυτό ήρθε από τότε που το κατέβασα πριν από 2 μέρες. Μόλις έφτασα στην steak Street και όλα πήγαν νότια. Στο πρώτο μου επίπεδο της μπριζόλας Street και απλά δεν μπορώ να σύρω το πρώτο μου πιάτο πονταρίσματος στον πελάτη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, ακόμη και πατώντας το τηλέφωνό μου σαν μανιακός - κάτι που θα μπορούσα να προσθέσω. Έχω δοκιμάσει άλλους δρόμους για κάθε ενδεχόμενο και δουλεύουν μια χαρά. Είναι πραγματικά χάλια όταν ξόδεψα νομίσματα και πετράδια μόνο για να αγοράσω μπριζόλα Street.. Τώρα έχω κολλήσει και συνεχίζω να παίζω ζυμαρικά
Μισώ την αναβάθμιση. Ζήτησα την ανταμοιβή μου στο party bus gem και όταν θέλω να τη στείλω ξανά, δεν θα συνεχιστεί και πηγαίνει στην αυτόματη αρχική σελίδα στις ρυθμίσεις μου. Και όταν κάνω κλικ στις διαφημίσεις ρολογιών για δωρεάν πολύτιμους λίθους, δεν λαμβάνω κανένα. Ελπίζω να διορθωθεί αυτό το συντομότερο δυνατό! δεν μπορώ να παίξω έτσι. Όπως κάποιος στημένα το παιχνίδι, έτσι δεν θα πάρω κανένα πετράδι. Διορθώστε το συντομότερο δυνατό
Πολύ πλάκα!!
Καλο. Μου. Φενετε
Τόσο λυπηρό την τελευταία φορά που αποσυνδέθηκα από το παιχνίδι μου.. Και μετά συνδέομαι ξανά..Όλα τα προϊόντα που αγόρασα έχουν φύγει και επέστρεψε στο επίπεδο 1 😫😫😫😫 αγόρασα τα αντικείμενα μέσω ηλεκτρονικής χρέωσης και όλα τα πετράδια μου έχουν φύγει 😭😭😭 .. Τόσο απογοητευμένος!! τώρα δεν μπορώ να ανοίξω καν αυτές τις εφαρμογές, συνεχίζει να φορτώνει και εμφανίζεται μόνο (99%).. Πώς να υποθέσω λοιπόν;; Να το απεγκαταστήσετε και να το εγκαταστήσετε ξανά;!! Δεν θέλω να ξεκινήσω όλα τα επίπεδα που έπαιξα πολύ σκληρά!!
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, πολύ εθιστικό και προκλητικό. Μακάρι να έφερναν πίσω το λεωφορείο του πάρτι, θα ήθελα πολύ να έχω μια νέα εξέλιξη. Έχω ολοκληρώσει όλα τα επίπεδα με 3 αστέρια. Πότε θα έχετε άλλο επίπεδο; Πότε θα προσθέσετε μια νέα εξέλιξη. Είμαι έτοιμος να διαγράψω αυτήν την εφαρμογή. Περιμένω από τον Σεπτέμβριο τόσο απογοητευτικό. Το Changrd από 5 έως 3 αστέρια χρειάζεται τόσο πολύ χρόνο για να αναπτυχθεί
αγαπώ το παιχνίδι αλλά... είναι πραγματικά απλά μια αρπαγή χρημάτων για να περάσετε επίπεδα, πρέπει να αναβαθμίσετε πολλά πράγματα, αλλά αν δεν έχετε πετράδια δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε τα περισσότερα πράγματα, θα βαθμολογούσα αυτό το παιχνίδι με 5 αν μπορούσατε να αγοράσετε αναβαθμίσεις με χρήματα μόνο ως im Το να μην πληρώνετε για πολύτιμους λίθους… είναι αδύνατο να αποκτήσετε 3 αστέρια σε κάθε επίπεδο χωρίς να αναβαθμίσετε όλα όσα χρειάζεστε πολύτιμους λίθους γιατί αυτό δεν είναι σωστό κάνει το παιχνίδι να μην είναι διασκεδαστικό επειδή δεν μπορείτε να κερδίσετε ανταμοιβές χωρίς 3 αστέρια συνολικά
Έχετε πάρα πολλές διαφημίσεις για τα βασικά γραφικά σας, μια διαφήμιση Spotify δεν θα σβήσει. Έχω περιμένει έως και 5 λεπτά με κανονικό εξαιρετικό σήμα, έχω προσπαθήσει να περιμένω 5 λεπτά με εξαιρετικό wifi - δεν είναι η σύνδεσή μου. Πρέπει να βγω από το ap και να επιστρέψω αμέσως. Στην αρχή όποιες κι αν είναι οι διαφημίσεις του. Ωστόσο, ήμουν στο επίπεδο 16 όταν εμφανίστηκε η ίδια ακριβώς διαφήμιση spotify μετά από 8 επίπεδα. Έτσι διέγραψα το παιχνίδι.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Σίγουρα έχει πολλές δυνατότητες. Χρειάζεστε μακριά για να κερδίσετε επιπλέον νομίσματα πιο γρήγορα λόγω του κόστους των αναβαθμίσεων. Κατά τα άλλα, μέχρι εδώ όλα καλά
Αυτό το παιχνίδι είναι χάλια! Το Drag n drop είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό που μπορείτε να έχετε σε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό όπως αυτό! Δεν μπορείτε ποτέ να ολοκληρώσετε τα επίπεδα επειδή τα αντικείμενα δεν πέφτουν ή δεν τραγουδούν σηκώνονται σωστά! Και όλα κοστίζουν πολύτιμους λίθους. Μάθετε από άλλους προγραμματιστές παιχνιδιών και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αγγίξτε και αγγίξτε. Ελα τώρα?! Είστε ξεπερασμένοι.
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Όχι περισσότερο, υποθέτω 😔, επειδή απλώς διέγραψαν την πλήρη πρόοδό μου από την εφαρμογή τους. Τους έχω στείλει ένα παράπονο μέσω email για αυτό, ελπίζω ότι θα κάνει καλό. Θα συνεχίσω να ενημερώνομαι. Ενημέρωση: μέσα σε μία ημέρα από την αποστολή τους μέσω e-mail, η πρόοδός μου επανήλθε. Ευχαριστώ πολύ 🥰.
Πολλή διασκέδαση και ποικιλία το φορτηγό σας καθώς και τα χρήματα.
Το ίδιο το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, ωστόσο το ποσό των πολύτιμων λίθων που έπρεπε να ξοδέψω (ακόμα και μετά την πλήρη αναβάθμιση) είναι περισσότερο από το ίδιο το βραβείο πολύτιμων λίθων κατά τη διάρκεια αυτής της πρόσφατης εκδήλωσης του καρναβαλιού. Ο αριθμός των πολύτιμων λίθων που χρειάζονται για την αναβάθμιση είναι επίσης λίγο γελοίος, καθώς δεν μπορείτε να περάσετε τα στάδια στην εκδήλωση του καρναβαλιού χωρίς τα πάντα να έχουν αναβαθμιστεί. Δεν ξέρω γιατί τα παιχνίδια αισθάνονται την ανάγκη να βασίσουν τα πάντα σε πολύτιμους λίθους και μετά να σας δώσουν σχεδόν καθόλου. Κάντε like στο δωρεάν βίντεο για πολύτιμους λίθους. Λαμβάνετε 1 ακόμη και αν η διαφήμιση λέει πληθυντικό.
Στις 31 Οκτωβρίου 2019, έδωσα σε αυτό το παιχνίδι 4 αστέρια και αναθεώρησα ότι μου άρεσε να παίζω αυτό το παιχνίδι για ώρες. Μετά τη σημερινή ενημέρωση, άλλαξα την κριτική μου σε μόνο 1 αστέρι, καθώς τώρα έχει γελοιοποιήσει το τίμημα για τη συμμετοχή σε ένα καρναβάλι όπου οι παίκτες πρέπει να πληρώσουν 15000 χρυσά συν 14 πολύτιμους λίθους για να πάρουν μόνο τα διπλάσια (αν το κερδίσετε, φυσικά) . Λυπάμαι που λέω ότι σίγουρα θα χάσετε περισσότερους παίκτες αν συνεχίσετε να ανεβάζετε τέτοιες τιμές.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Η ανησυχία μου είναι ότι δεν έχω αρκετό χώρο αποθήκευσης στο κινητό μου. Δεν μπορώ ούτε να το αναβαθμίσω ούτε να παίξω γιατί όταν ξεκινάω το παιχνίδι είναι κλειδωμένο στη σελίδα "Λήψη αναβάθμισης" που δεν μπορώ να παραλείψω. Αυτό που μπορείτε να κάνετε λοιπόν είναι: να προσθέσετε ένα κουμπί "παράβλεψη" σε αυτήν τη σελίδα φόρτωσης, ώστε οι χρήστες να μπορούν ακόμα να παίξουν το παιχνίδι όπως ακριβώς είναι αν θέλουν. Σας ευχαριστώ
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ 😍 Ξεκλειδώνω 7 με 8 φορτηγά τροφίμων 😁💙 αλλά....... Υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις 🙄και πρέπει να καταβάλουμε πάρα πολλές προσπάθειες για να παίξουμε και να κερδίσουμε πετράδια 😐😅το λεωφορείο για πάρτι μας δίνει μόνο 2 πολύτιμοι λίθοι.... Και η διαφήμιση μας δίνει μόνο 1.... 🙄🙄Παρακαλώ κάντε κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις στο παιχνίδι 😉😉όπως το λεωφορείο του πάρτι θα μας δώσει 4 πετράδια και η διαφήμιση θα δώσει 2 πετράδια 💓🥳θα ήταν εύκολο να αναβαθμιστεί η κουζίνα και τα υλικά 🥰😍και ξεκλειδώστε τα νέα φορτηγά τροφίμων!!! 😁👍
Τώρα γεμάτο διαφημίσεις. Τώρα υπάρχουν διαφημίσεις μεταξύ όλων των επιπέδων, συχνά κατά το άνοιγμα και μάλιστα προστίθεται μια αντιπαθητική οθόνη βίντεο που αναπαράγει διαφημίσεις στο παρασκήνιο ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του παιχνιδιού.
Το αγαπώ! Είναι αναμφισβήτητα διασκεδαστικό! Λατρεύω τέτοια παιχνίδια, όταν μπορείς απλά να σκοτώσεις χρόνο. Το φαγητό φαίνεται επίσης νόστιμο!